Petra Laszlo, distrusa! Jurnalista-PIEDICA traiste un IAD in propria tara!

petra laszloJurnalista maghiara care a indraznit sa puna piedica unui refugiat musulman nu mai are viata in propria tara! E judecata pentru vandalism si risca o pedeapsa de pana la trei ani de inchisoare! Daca scapa cu suspendare, tanara ia in calcul emigrarea, deoarece nu mai suporta amenintarile cu moartea pe care le primeste in fiecare zi, mai ales pe Facebook.

In acest caz, cei mai multi se hranesc cu razbunarea! Manipulati de multimedia, haterii o vor moarta pe Laszlo. Netoti, sa ma scuzati…

V-as intreba, domnilor: Cine poate demonstra ca piedica aia a fost pura XENOFOBIE si nu un amestec de ura cu defensiva? Da, o sa ma luati cu tampenii de genul „ea era intr-un alt scop acolo. era la munca, nu trebuia sa se implice, blablabla”. Tare as vrea sa vad cum ati reactiona in momentul in care niste unii ar veni in valuri spre voi, urland intr-o limba atat de diferita, dandu-va senzatia ca ati putea fi calcati in picioare, la propriu, in orice clipa…

A, si era sa uit! Tipa e judecata pentru VANDALISM!  Tragi-comic. O piedica pusa unui musulman inseamna distrugerea salbatica a valorilor culturale care tin de aceasta religie?! Ati luat-o razna, ba, rau de tot, daca ganditi astfel! Nu sustin extremismul, indiferent de provenienta acestuia. Cand, insa, unii care se considera superiori actioneaza conform principiului „ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”, imi creste ficatul!

Sa dezvoltam nitel aceasta idee bolnavicioasa. Cum percepem, oameni buni, adevaratele vandalisme, sfidarile celor care vorbesc despre tinut secuiesc si alte cacaturi separatiste?! Asta daca privim doar situatia interna. La nivel mondial, vandalismele se intampla si nu sunt putine deloc! Africa, vandalizata atat din interior cat si din interior, infometata de toti cei care au putere decizionala!

Vandalismul impus de USA si aliatii, in absolut orice stat tag-uit „lumea a treia”…Traditiile, spiritul national, valorile autentice dispar usor si sigur in cazul tarilor mici, doar in visuri „state in curs de dezvoltare”.

Crearea UE, NATO, BM, FMI provoaca un vandalism la fel de feroce precum o facea URSS, pana nu demult. Cum o face, inca, un Putin in statele „dezrobite” doar pe hartie…

Embargourile si toate celelalte tipuri de interdictii aberante impuse statelor care nu se supun rigorilor marilor puteri nu sunt acte de vandalism?!

Noua Ordine Mondiala nu va sugereaza un vandalism acerb, dar va sugereaza o jurnalista nitel ticnita, pe care ati omora-o cu pietre, pentru ca i-a pus piedica unui refugiat… Asta da logica sanatoasa!!! Tot asa ca ne va fi din ce in ce mai „bine”!

Sursa foto: facebook.com/meddevservices?fref=ts

Lasă un comentariu