INCREDIBIL! Doua milioane de rusi au luat carnetele la Pitesti! VIDEO SOCANT

cretin rusiaFenomenul Pitesti-carnete inca mai face victime. Si nu pe strazile de cacat ale Romaniei, ci chiar si in tari straine cu pretentii! Rusii, care nu stiu sa scrie, au invadat, acum cativa ani, centrul Regatului, primindu-si dreptul de a sofa cu ochii inchisi.

Astazi, se resimt, inca, efectele acestui blat ordinar facut cu acordul statului roman! In Rusia, un driver cu semnatura obtinuta la Pitesti, a provocat asta! Si e doar un exemplu de accident incredibil. In tara lui Putin au loc, cu duiumul, in fiesce zi, astfel de evenimente.

Ba, nene, nici daca esti ultimul miop, nu faci asa ceva! Daca esti mort de beat, nu ajungi in locul respectiv. Singura explicatie: soferul abia ce stia sa schimbe vitezele. Culmea, avea 53 ani! Virajele le lua, clar, din spirit de autoconservare. De citit, n-a facut-o nici in clasa a I-a, cand Marean obtinea coronita.

Din fericire, pentru viitorul altor fiinte nevinovate, cretinul analfabet a crapat. Din pacate, a luat si viata celor doi „donatori” aflati pe motocicleta. De data asta, un biker(21 ani) moare si nu e vina lui….Pfff, si iubita ce ii statea in spate(18 ani) a decedat! 😦

Chestionat pe marginea subiectului, ministrul de interne, vesnicul Gabi Oprea a declarat ca el OPREA fara probleme in acea zona.  Cat despre carnetele luate pe ochi frumosi si buzunare pline la Pitesti:

„Eu unul cred ca e o exagerare. Pai, cati romani nu stiu sa scrie?! Probabil, in jur de 5%. (…) Nu cred ca fenomenul Pitesti a atins si Rusia, dar daca s-a intamplat e FOARTE GRAV. Domnul Ponta sa ne zica despre ce  vorba”, a incheiat ministrul bun la toate.

Sursa foto & video: youtube.com

Lasă un comentariu