Adrian Sarbu, suparat pe paparazzi: Mi-au confundat iubita cu fiica!

sarbuAdrian Sarbu a iesit de la bulau si isi petrece cateva zile de concediu la mare. Pentru a reduce si mai mult stresul, sexagenarul a luat-o si pe iubita sa in vacanta. Si uite asa, s-a iscat un scandal ridicol.

Paparazzi l-au urmarit pe Sarbu indeaproape. Pe plaja, fostul lider al Media Pro s-a afisat cu o tanara. Convinsi ca e vorba de Alma, fata sa cea mare, jurnalistii mondeni s-au apucat sa relateze acest subiect. Si nou am fi facut la fel, recunoastem…

sarbu tarfa

Asa se tineau de mana, domnul Sarbu si tanara misterioasa. Oameni seriosi, cei care l-au surprins au judecat ca, dupa miscari, ar fi vorba de o relatie tata-fiica…Mare greseala! Citind stirea, Sarbu a luat foc. „E iubita mea, dobitocilor! Scrieti numai idiotenii, lua-v-ar dracu’ de imbecili!”, a reactionat omul de afaceri.

Mister Sarbu nu fiti asa vehement! Colegii nu au dorit sa va jigneasca. Blonda asta apetisanta v-ar putea chiar nepoata, asa ca intelegeti-i! Nici ei, nici noi nu ne-am emancipat asa de tare incat sa nu fim dezgustati cand vedem un cuplu format dintr-un bosorog cu bani si o duduie care sa-i cheltuie. Oricum, va apreciem romantismul desavarsit! Viorel Lis o sa fie invidios pe dumneavoastra! Garantat!

Sursa foto: wowbiz.ro

Lasă un comentariu